Teraz jest 18 maja 2012, 11:16

Dobry hosting

Wszystko o hostingu, kontach www, domenach.
  • Autor
  • Wiadomość

artemis

-#10%

-#10%

Dobry hosting

Post08 sie 2011, 15:28

Jak na razie korzystałam z darmowego hostingu dla mojej strony jednakże z czasem jest to już za mało i chce przejść na coś lepszego możecie polecić jakiś fajny i nie drogi hosting?

nina27

-#Start

-#Start

Re: Dobry hosting

Post26 sie 2011, 09:19

Według mnie powinieneś spojrzeć na ofertę firmy biznes-host.pl mają bardzo dobre serwery po właśnie niewielkich cenach, sam z nich korzystam i nie narzekam.

Nasus

-#40%

-#40%

Post26 paź 2011, 14:35

Siemka. Napiszę szybko... Albo xaa.pl albo 1and1.pl ... Nic innego. Nie będę opisywał bo jak wejdziesz na jedną z tych stron to zobaczysz :)
Tu nazywam się Nasus ale w necie będę AliveTMPL :)

Wiesz że życie jest do dupy, i nie ma sensu ?

EmiLia

-#Start

-#Start

Post24 sty 2012, 15:39

Ja ostatnio wykupiłam tani hosting www (wcześniej miałam darmowy,ale mi się nie spisywał ). Wszystko też zależy od Twoich potrzeb i wymagań,a jest w czym wybrać :)
Mi osobiście wystarcza pakiet Z,płacę 18zł za miesiąc,4GB serwer i 20GB transfer - z resztą na stronce jest wszystko opsane.
A tak sama od siebie mogę dodać,że nie miałam jeszcze żadnych utrudnień,a korzystam z uługi prawie rok :)

EmiLia

-#Start

-#Start

Post25 sty 2012, 14:46

EmiLia napisał(a):Ja ostatnio wykupiłam tani hosting www (wcześniej miałam darmowy,ale mi się nie spisywał ). Wszystko też zależy od Twoich potrzeb i wymagań,a jest w czym wybrać :)
Mi osobiście wystarcza pakiet Z,płacę 18zł za miesiąc,4GB serwer i 20GB transfer - z resztą na stronce jest wszystko opsane.
A tak sama od siebie mogę dodać,że nie miałam jeszcze żadnych utrudnień,a korzystam z uługi prawie rok :)

Ponieważ nie ma możliwości edycji (albo ja się jeszcze nie nauczyłam ;) ) poprawiłam w ten sposób link do stronki,bo wskoczył nieprawidłowo :( Myślę,że teraz już będzie działał poprawnie i będzie pomocny :)

Powrót do Domeny, hosting