Teraz jest 18 maja 2012, 12:32

Teraz jest 18 maja 2012, 12:32

Nowości Nowości dla Kupię, sprzedam, zamienię, oddam.

Mapa strony Kupię, sprzedam, zamienię, oddam. » Dział : Kupię, sprzedam, zamienię, oddam.

Możesz tu zamieścić ogłoszenie o chęci kupna, sprzedaży, zamiany lub oddania.

21-22.04. - Kurs Animatora Zabawy i Czasu Wolnego

Kto może być Animatorem Zabawy?
Animator Zabawy i Czasu Wolnego to idealny zawód dla tych, którzy chcą łączyć pracę z przyjemnością. Wszystkich, którzy pragną pracować z pasją i łączyć zabawę z pracą zarobkową zapraszamy na Kurs Animatora Zabawy i Czasu Wolnego w Centrum Akson. W Pracy Animatora Zabawy i Czasu Wolnego najważniejszym narzędziem pracy jest Osoba Samego Animatora - dlatego tak ogromne znaczenie w tym zawodzie stanowią Umiejętności Animacyjne Prowadzącego.

Dlaczego Kurs w Centrum Akson ...
Czytaj więcej : 21-22.04. - Kurs Animatora Zabawy i Czasu Wolnego | Wyświetlone : 41 | Odpowiedzi : 0

Kraków - Szalony Kurs Klaunady-Profesjonalny Klaun 14-15.04

Zapraszamy na SZALONY KURS KLAUNADY
Profesjonalny Klaun!:)

Każdy wie, jaki powinien być Śmieszny Klaun!

Nadeszła pora, by nim być :)

Kurs Profesjonalny Klaun to unikatowy kurs klaunady!

Po tym kursie nic nie będzie już takie samo!:)

Czeka was m.in.:
 Autocharakteryzacja
 Improwizacja
 Etiudy
 Klaun for baby i tylko dla dorosłych!:)
 Żonglowanie byle czym
 Zamykanie w bańce mydlanej
 Praca z mikrofonem i ...
Czytaj więcej : Kraków - Szalony Kurs Klaunady-Profesjonalny Klaun 14-15.04 | Wyświetlone : 36 | Odpowiedzi : 0

[sprzedam] Program magazynowy LoMag

Sprzedajemy oprogramowanie, pomocne w zarządzaniu towarami na stanie magazynowym. Nasz program magazynowy LoMag, spełni państwa oczekiwania, pozwoli sprawnie i bezpiecznie prowadzić magazyny. Z obsługą programu, nie będą mieć państwo żadnych problemów - jest ona prosta i intuicyjna.

LoMag posiada opcje:
* tworzenia dokumentacji,
* zarządzania klientami,
* raportowania,
* eksportowania i importowania danych,
* drukowania danych,
* i wiele innych, pełen opis znajdą państwo na http://www.lomag.pl/warehouse/

Jesteśmy rzetelną firmą ...
Czytaj więcej : [sprzedam] Program magazynowy LoMag | Wyświetlone : 47 | Odpowiedzi : 0

Kupię Fujifilm Finepix IS-1

Kupię Fujifilm Finepix IS-1
Czytaj więcej : Kupię Fujifilm Finepix IS-1 | Wyświetlone : 120 | Odpowiedzi : 0

Program do rezerwacji biletów

Witam,

Chciałabym zaprosić Państwa na bezpłatną prezentację aplikacji Cinema Manager: kompleksowego systemu wspomagającego
sprzedaż biletów w kinach i teatrach, ośrodkach kultury, muzeach, obiektach sportowych oraz innych zajmujących się obsługą imprez.

Więcej informacji na tematu powyższego system znajdą Państwo na stronie WWW produktu:
http://www.systemsprzedazybiletow.pl/

Bardzo chętnie odpowiemy na wszystkie pytania związane z naszym systemem - zapraszamy do kontaktu.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Program do rezerwacji biletów | Wyświetlone : 197 | Odpowiedzi : 0

[sprzedam] prezentacje maturalne z języka polskiego

Mam do sprzedania kilka prezentacji maturalnych z języka polskiego. Wszystkie były przygotowane specjalnie na maturę 2011. Nie kupujcie innych w sieci, bo ja już to wcześniej zrobiłem i ich esencje są zawarte w moich pracach.

1. Frazeologia dziennikarstwa sportowego. Omów na wybranych przykładach.
(tekst prezentacji, bibliografia, plan prezentacji, prezentacja multimedialna, film, pytania od komisji) - 50zł

2. Motyw przyjaźni w literaturze.
(tekst prezentacji, bibliografia, plan prezentacji, karta cytatów, pytania od komisji) - 50zł ...
Czytaj więcej : [sprzedam] prezentacje maturalne z języka polskiego | Wyświetlone : 568 | Odpowiedzi : 2

[Kupi]Kompresor do czyszczenia PC ! - Pomoc

Hey Hey :)
Potrzebuje pomocy od ludzi , którzy mają już taki sprzęt jaki ja chce kupić. Potrzebuje kupić kompresor do czyszczenia komputera , ponieważ sporo ludzi z mojego miasta przynosi mi
komputery do czyszczenia. Zazywczaj w środku jest aż czarno od kurzu.. Można kupować sprężone powietrze ale za sztuke płace 18zł i starcza na chwile więc chce kupic coś na dłużej...
Znalazłem takie w sieci

...
Czytaj więcej : [Kupi]Kompresor do czyszczenia PC ! - Pomoc | Wyświetlone : 784 | Odpowiedzi : 1

[sprzedam] GTA IV Liberty City

Witam mam do zaoferowania gre gta 4 liberty city w stanie idealnym uzywana !
Wiecej pytan na pw
w razie zainteresowania piszcie na pw od razu wystawie na allegro i dam link w cenie od 40 do 60 zł
Czytaj więcej : [sprzedam] GTA IV Liberty City | Wyświetlone : 964 | Odpowiedzi : 0

REGULAMIN działu kupię, sprzedam, zamienię, oddam.

Regulamin:

należy wybrać odpowiedni tag tematu:

- oferta kupna
- oferta sprzedaży
- oferta zamiany
- oferta zamiany

oraz podać czego dotyczy ogłoszenie.
Czytaj więcej : REGULAMIN działu kupię, sprzedam, zamienię, oddam. | Wyświetlone : 2016 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 81233 • Liczba tematów: 7410 • Liczba użytkowników: 3376