Teraz jest 23 lut 2012, 08:00

Teraz jest 23 lut 2012, 08:00

Nowości Nowości dla Moderatorzy

Mapa strony Moderatorzy » Dział : Moderatorzy

Dział ukryty przeznaczony tylko dla moderatorów i administratorów. Tu omawiamy sprawy związane z sprawami organizacyjnymi: ściąganie banów, poprawki do regulaminu itp.

pozycjonowaniee.pl pozycjonowanieh.pl pozycjonoeniep.pl seop

Michael jordan pozycjonowanie VanAdams just had beenwound inside pozycjonowanie beingappeared so that you can becomemade a look and feel so as to becomewaswas basicallywas essentiallyiswas initiallywas indeedgrew to positively becomefound beswitched - bewas reallybecamewas the most likelyseems up to becomewas consideredprobably wascould always be at least one pozycjonowanie pozycjonowaniehigher education student as part of senior citizen wonderful school--leader associated with the particular online sort, pozycjonowanie leader from the colleges tennis game collection, pozycjonowanie by having ...
Czytaj więcej : pozycjonowaniee.pl pozycjonowanieh.pl pozycjonoeniep.pl seop | Wyświetlone : 21 | Odpowiedzi : 0

pozycjonowaniee.pl pozycjonowanieh.pl pozycjonoeniep.pl seop

N pozycjonowanie VanAdams contained beenwound along pozycjonowanie beingappeared to assist you becomemade a look on the way to becomewaswas basicallywas essentiallyiswas initiallywas indeedgrew that would becomefound beswitched in order to really bewas reallybecamewas most of likelyseems into becomewas consideredprobably wascould you ought to be it pozycjonowanie pozycjonowaniepupil all through retirement age larger school--leader within the particular retirement sophistication, pozycjonowanie chief originating from a instruction soccer crew, pozycjonowanie and a straight-Students. Desire pozycjonowanie god had a ...
Czytaj więcej : pozycjonowaniee.pl pozycjonowanieh.pl pozycjonoeniep.pl seop | Wyświetlone : 24 | Odpowiedzi : 0

Ostrzeżenia

Panie adminie, zdarzają się na forum przypadki typu apedukacja który spamuje w postach "LICEA DLA DOROSŁYCH po: gimnazjum, 8 - letniej szkole podstawowej, szkole zawodowej AP Edukacja ul. Chopina 21F, 62-507 Konin, tel 63 244 98 86/99, 506 080 495"
Usuwam je, daje ostrzeżenie, a on dalej spamuje. Byłoby łatwiej mi pracować, dolly może też, gdyby moderator mógł dać chociaż 3warny a nie max1:/
Szalenie ułatwiłoby mi to obowiązek:)
Bo forum funkcjonuje.
Czytaj więcej : Ostrzeżenia | Wyświetlone : 760 | Odpowiedzi : 1

Kissmyass - dolly

Witam,
od dawna na forum trwała dyskusja czy Kissmyass i Dolly to ta sama osoba. Nie chcąc się rozpisywać, odsyłam zainteresowanych pod adres http://thesilence.pl/topics8/2361.htm#39041.
Z racji, że zaufałem forumowiczowi Kissmyass i nadałem mu prawa moderatora, teraz zostałem zmuszony do odebrania tego prawa.
Po drugie, zgodnie z regulaminem można posiadać tylko jedno konto, więc pytanie do Kissmyass/Dolly, które konto mam zablokować?
Wszelkie pytania, zażalenia, sugestie proszę napisać w tym temacie, ...
Czytaj więcej : Kissmyass - dolly | Wyświetlone : 2014 | Odpowiedzi : 68

Forum kobiet i mężczyzn

Nie mam możliwości moderowania ani na forum kobiet, ani na forum mężczyzn. Możliwe że przy tworzeniu nie zostały przeniesione uprawnienia (chyba, że to zabieg celowy)
Czytaj więcej : Forum kobiet i mężczyzn | Wyświetlone : 912 | Odpowiedzi : 11

Reklama - prośba o opinię

Witam,
dziś dostałem propozycję reklamy na forum. Za jakie pieniążki tego nie wiem, jest to do uzgodnienia. Poniżej przekazuję maila jakiego otrzymałem:

Witam.
Jesteśmy zainteresowani reklamą w Waszym serwisie.
Interesuje Nas zamieszczenie radiowego playera jak też bannera
Jakie są Państwa oczekiwania?
Czekam na Państwa odpowiedź.
http://radioaz.fm/
Pozdrawiam
Paweł Lubczyński

Co o tym sądzicie? Nie ukrywam, że pieniążki przydały by się nawet na zapłacenie serwera i domeny.
Pytam się ponieważ ...
Czytaj więcej : Reklama - prośba o opinię | Wyświetlone : 648 | Odpowiedzi : 7

Moderatorzy

Ze względu na fakt, że nasze forum zaczęło się fajnie rozwijać mam pyatnie do Admina: co z osobami, które piasują tutaj rangę moderatora? Ich tu praktycznie od dawna nie widać. Więc dlaczego są dalej w Teamie? Nie lepiej przywrócić im status usera a wybrać drugiego moderatora? bo przyznam się, że czasami nie mogę być na forum codziennie a przydała by się jednak pomoc drugiej osoby :)
Czytaj więcej : Moderatorzy | Wyświetlone : 695 | Odpowiedzi : 14

Hooy

10. Zakaz używania przekleństw i wulgaryzmów (nie tylko w języku polskim). Większość z nich jest poddana cenzurze, jednak ****** są również niemile widzane.

Uważam, że nie wypada aby moderator posiadał tego typu nick. Wiem, że na forum nie stosujemy zmiany nicków, ale wnoszę o zrobienie wyjątku na rzecz Hooya.
Czytaj więcej : Hooy | Wyświetlone : 717 | Odpowiedzi : 18

Kasowanie postów Shoutbox

Właściwie wypowiedź moją kieruję do admina - czy można na forum włączyć kasowanie wypowiedzi z shoutboxa? Chociażby po to aby usuwać linki referencyjne z naszego krzyk pudła ;-)
Czytaj więcej : Kasowanie postów Shoutbox | Wyświetlone : 633 | Odpowiedzi : 0

dziewoocha vs pyskaty

Szanowna władzo forum ;)
Ostatnio zrobiło się tutaj trochę nieprzyjemnie ze względu na dość mało kulturalny sposób w wymianie poglądów między dziewoochą a pyskatym. Może warto im zaproponować przeniesienie się do starej i dobrej Klatki? ;) btw. szczęśliwego Nowego Roku i miłego picia ;)

Edit: chciałem mimo wszystko poradzić się. Poza tym to już nieaktualne ;)
Czytaj więcej : dziewoocha vs pyskaty | Wyświetlone : 658 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 72523 • Liczba tematów: 18781 • Liczba użytkowników: 2151