Teraz jest 18 maja 2012, 12:34

Teraz jest 18 maja 2012, 12:34

Nowości Nowości dla Ocena stron

Mapa strony Ocena stron » Dział : Ocena stron

Jeżeli posiadasz swoję strone i chcesz się dowiedzieć jaka jest opinia innych webmasterów tu mozesz ją zaprezentować.

MOJA POEZJA, felietony i dziennik też

oto mój blog, na którym wylewam swój artyzm, proszę, powiedzcie jak podoba wam się treść :))

http://magicznamaczeta.blog.interia.pl/

proszę, oceńcie :(
Czytaj więcej : MOJA POEZJA, felietony i dziennik też | Wyświetlone : 1557 | Odpowiedzi : 0

Sklep dla motocyklistów

Proszę napisać co sądzicie o moim sklepie www.sprzetmotocyklowy.pl
Czytaj więcej : Sklep dla motocyklistów | Wyświetlone : 1178 | Odpowiedzi : 2

Blog o piłce nożnej

Witam. Zapraszam na mój blog piłkarski pod tytułem Magia Futbolu. Piszę o tym co ciekawe, ważne i warte uwagi.

www.futbols.blox.pl

Pozdrawiam! :)
Czytaj więcej : Blog o piłce nożnej | Wyświetlone : 999 | Odpowiedzi : 0

promocja zdrowia praca mgr

Cześć, jestem studentem V roku Zdrowia Publicznego na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi. Oceniam strony internetowe dotyczące promocji zdrowia. Na stronach znaleźć można super informacje o zdrowym odżywianiu, diecie, aktywności fizycznej. Ponadto wiele porad jak nie dać się chorobie. Zachęcam wszystkich do odwiedzenia stron i ich oceny – pomożecie mi napisać pracę magisterską :) i jednocześnie zdobędziecie fajne informacje. pozdr

Więcej na mojej stronie : www.pracamagisterska.ocom.pl/
Czytaj więcej : promocja zdrowia praca mgr | Wyświetlone : 1313 | Odpowiedzi : 0

Strona do nauki języka angielskiego za darmo

Witajcie chciałabym zaprezentować i poprosić o ocenę naszej strony Angielski Strona podzielona została na kategorie tematyczne a wszystkie dostępna są m.in tutaj: www.jezykangielski.org/materialy.html w każdej chwili można skorzystać z bezpłatnej pomocy nauczyciela. Angażujemy się ponadto w wiele akcji i kampanii m.in konkursy z nagrodami dla szkół.

Zapraszam serdecznie
Czytaj więcej : Strona do nauki języka angielskiego za darmo | Wyświetlone : 1104 | Odpowiedzi : 0

Co śądzićie??

Mało interesująca strona jak i jej treść.
Czytaj więcej : Co śądzićie?? | Wyświetlone : 1308 | Odpowiedzi : 4

Gierka

Czy podoba Wam się darmowa gra online na stronie www.snuffy.pl?

Żeby zagrać muszą być online minimum 2 osoby.
Czytaj więcej : Gierka | Wyświetlone : 1205 | Odpowiedzi : 3

WWW.ZDAMPRAWKO.PL

Ten portal to naprawdę skuteczna pomoc w nauce jazdy: zdjęcia skrzyżowań i ich
opis w mieście Katowice, Dąbrowa Górnicza i Częstochowa, ranking błędów
niezdawalności podczas egzaminu, porady psychologa jak walczyć ze stresem w
trakcie egzaminu itd. Gorąco polecam!!!

Piszcie co sądzicie o stronie, czy Wam się podoba, a może macie jakieś cenne rady i wskazówki.
Czytaj więcej : WWW.ZDAMPRAWKO.PL | Wyświetlone : 1411 | Odpowiedzi : 0

Najpierw simland

Do pracy nad simlandem zostalem po czesci zmuszony ;) przez Andrzeja,biedak tak bardzo chciał cos zrobić dla wszystkich ,chciał stworzyc wlasne cos w internecie,czy pisałem,że jest informatykiem z pensja 750f dziennie??-szok(ze jemu sie tak chce),wiec przez 2 miesiace dzien w dzien w bolach wymyslalismy co stworzyc ,co stworzyc takiego czego jeszcze nie ma w sieci...i prawie wszystko jest, prawie bo znalezlismy mala dziureczke w tym wszystkim nie zapełniona,pozniej 6 miesiecy opisów projektow i w koncu ...
Czytaj więcej : Najpierw simland | Wyświetlone : 1230 | Odpowiedzi : 0

Prośba o opinie - portal technologiczny

Witajcie,

Chciałbym się Was zapytać o opinie na temat nowej odsłony portalu technologicznego: http://pcfoster.pl

Jakie wrażenia? Co byście zmienili, dodali, poprawili?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Prośba o opinie - portal technologiczny | Wyświetlone : 1148 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 81233 • Liczba tematów: 7410 • Liczba użytkowników: 3376