Teraz jest 18 maja 2012, 13:07

Rodzina chłopaka

Dyskusja na temat miłości i przyjaźni, znajomości - o pierwszej miłości, prawdziwej przyjaźni, nowych znajomościach, o swoich doświadczeniach...
  • Autor
  • Wiadomość

hiphopowyduet

-#10%

-#10%

Rodzina chłopaka

Post23 paź 2011, 11:28

Siema!
Jestem z chłopakiem 1,4 roku. Mamy po 18 lat i zamierzamy zamieszkac na studiach razem. Zastanawiam sie dlaczego nie zaprasza mnie na jakies wieksze imprezy rodzinne. Znam jego rodziców i siostry, lubia mnie wiec o co chodzi... Moje kolezanki sa zapraszane na urodziny,sluby itd choc sa krocej z chłopakami niz ja. Pomozecie?

SheReferee

-#Start

-#Start

Re: Rodzina chłopaka

Post23 paź 2011, 20:16

Prawdopodobnie wstydzi się swojej rodziny, wiesz jakiś ich zachowań które on uważa za głupie.

Narciarka

-#40%

-#40%

Post28 paź 2011, 13:35

Witam! Prawdopodobnie nie dowiesz się tego,jeśli szczerze z Twoim chłopakiem nie porozmawiasz o tym i wprost nie zapytasz.Widocznie ma jakiś powód.Chyba,że to sprawa delikatna i nie będzie chciał na ten temat rozmawiać,wtedy nie naciskaj,może kiedyś sprawa sama się wyjaśni.Pozdrawiam.
Kocham życie!

Concepcion

-#10%

-#10%

Post06 lis 2011, 18:12

No mój chłopak też zaprasza mnie na różne rodzinne imprezy.
Może twój wstydzi się swojej rodziny? Spróbuj go delikatnie zapytać czy u niego w domu są jakieś imprezy. Zawsze mozesz też przełamać to i najpierw zaprosić jego na jakieś rodzinne spotkanie. :)
"-Pomyśl, kocham cie bardziej niż wszystkie inne rzeczy na świecie razem wzięte, czy to ci nie wystarcza?
-Wystarcza. i starczy na wieczność."

http://www.formspring.me/introvertido - pytajcie.

kirissa

-#10%

-#10%

Post08 lut 2012, 15:47

A jesteś pewna, że takie imprezy się w jego rodzinie odbywają? Może po prostu nie obchodzą rodzinnych uroczytości...
And then she'd say:
"It's ok, I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry"
Supergirl, Reamonn

Raget

-#20%

-#20%

Post08 lut 2012, 17:27

Mnie się wydaje, że to zalezy od rodziny - u mnie np. nie zaprasza się chłopaków/dziewczyn np. na imieniny rodziców/wujostwa, jedynie na weselach mogą się poznać, za to mój kumpel, który zmienia dziewczyny jak rękawiczki, każdą zaprasza na imieniny rodziców, obiadki u dziadków czy wspólne roznoszenie zniczy na cmenatrzu Wszystkich Swiętych :P Jego rodzina to już nie ogarnia imion tych dziewczyn, bo za duża rotacja jest... Tak więc nie można przesadzać. Wg mnie żadna atrakcja takie rodzinne imprezki ;)
"Moim ulubionym napojem jest wino należące do kogoś innego". Diogenes

Narciarka

-#40%

-#40%

Post13 lut 2012, 13:52

A może jest coś o czym jeszcze nie wiesz - jeśli chodzi o jego rodzinę. Niestety mam nadzieję,że dowiesz się ,ale dopiero jak pisałam po Twojej z nim rozmowie,ale to ma być szczera rozmowa.Powodzenia. :(
Kocham życie!

rissa

-#20%

-#20%

Post15 lut 2012, 15:29

Mnie tam takie rodzinne spędy nie porywają, nie wyrywałabym się aż tak na twoim miejscu ;) Może Twój chłopak wie, że u niego nudne sa takie spotkania?

orchidea1

-#Start

-#Start

Post21 lut 2012, 11:22

ciężko powiedzieć niektórzy są przewrażliwieni na punkcie swojej rodziny i widzą rzeczy których inni nie widzą

Alice

-#10%

-#10%

Post25 lut 2012, 19:44

Moim zdaniem facet naprawde moze wstydzic sie swojej rodziny choc to troche dziecinne bo jesli rzeczywiscie wiaze z toba przyszlosc to i tak bedziesz musiala spedzac z nimi czas..wiec lepiej zebys sie odrazu do tego przyzwyczaila

Narciarka

-#40%

-#40%

Post29 lut 2012, 14:06

Witajcie. Nie,no może nie aż żeby się wstydził swojej rodziny.przecież już chlopaka rodzina zna dziewczynę.Więc chyba i ona ma jakieś zdanie na ich temat. Tutaj pewnie chodzi o coś zupełnie innego.Ale nie dowie się o co chodzi jeśli z nim szybko i szczerze nie porozmawia. ;) :) :?:
Kocham życie!

Powrót do Miłość, przyjaźń, znajomości