racja, ja też pracuję, bo już głupio mi brać na wszystko pieniądze od rodziców. Książki kosztujące fortunę, żarcie, korepetycje- a jeszcze by się chciało na jakieś przyejmności :). Wolę sama zapracwać na połowę chociaż, bo wiem, że to ja zarobiłam, i mam satysfakcje. A rodzice mają mniej kłopotów. :)
[ Dodano: 2009-06-27, 14:39 ]
Vase6, poza tym, sorry że dopisuję, ale z takim podejściem to nie będziesz dobrym psychologiem. Coś o tym wiem, przeczytałam większość podręczników psychologicznych. Sorry, ale sprawiasz wrażenie "latexowej panny", trochę pustej, z bogatymi rodzicami.
_________________ "Do bramy, bo pada deszcz
Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz
I wróci, wróci tęcza barw
I pęknie twój wrogi świat
I znów przed życiem, przed życiem pęknie strach
Twój strach, twój strach, twój strach
Który cię zmusza, aby ćpać"
Wielkim sukcesem już będzie samo to że za 15 lat będę żył:P wkońcu na świecie jest tyle zasadzek. A jeśli przeżyje kolejne 15 lat z pewnością moje życie będzie wyglądało wspaniale. Willa z basenem, własna firma przynosząca gigantyczne zyski... Marzenia, ale po to są żeby widzieć świat lepszym:)
Hmm. Bede miala 29 lat. Ukonczone studia. Kochajacy Maz oraz 2 dzieci. Dziewczynka o imieniu Melody, i chlopczyk o imieniu Izaak. Dobry zawod > Przewodniczaca Miedzynarodowego Funduszu Finansowego z Siebiba w Szwajcarii <3 xD Mieszkanie w jakiejs przeslicznej miejscowosci nad Jeziorem Bodenskim xDDD
Za 15 będę miała 36, prawdopodobnie będę się użerać z nieprzystosowaną młodzieżą z dziurami mózgu. Albo będę pracować w domu dziecka, to 'trochę' lepsze niż dom poprawczy. Teraz nie chcę mieć dzieci, ale pewnie już w wieku 30 lat będę miała, ponieważ będę nudną mężatką.
Druga alternatywa to psychiatryk, lub przedwczesna śmierć
ja bd miała 30 lat :) mam nadzieje że bd juz po studiach aktorskich ;) i bd mieć główną role w jakimś filmie lol2 ;d jeśli nie aktorstwo to psychiatra ^^
pewnie jakiś bobas bd :) i mężuś ;d no zobaczymy za 15 lat ;p
_________________ `[..] W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć` Michael Jackosn
_________________ 'Może chcę dobrze, ale przynoszę ból
I nagle wszystko wokół warte jest...
Biegnę do nikąd, choć coś mówi stój
Otwarta rana, ja znów sypię sól(...)
Zawsze muszę coś spierdolić'
za 15 lat bede miała 36 lat. Nie mam pojęcia jak bedzie wyglądało moje życie za 15 lat, gdy nawet dzień jutrzejszy moze być niespodzianką. Jednak chciałabym być żoną mojego chłopaka, mieć 2 dzieci i zbliżać się do emerytury jako strażniczka więzienna. Pozatym chciałabym żeby cała moja rodzina należała do wspólnoty Alfa i otaczała się wieloma życzliwymi znajomymi.
hmm...za 15lat będę mieć 31...
będę robiła doktorat z chemii i będę pracowała w jakimś laboratorium oraz będę dokonywała badań, aby otrzymać Nobla :D
będę mieć męża i przynajmniej już 1 dziecko lub w najlepszym wypadku 2 :D
i to by było na tyle marzeń ;)
_________________ `Ogromnie trudno jest zrozumieć drugiego człowieka, trudniej niż oglądać morza na odległej planecie...
heh , nie mam blisko sprecyzowanej swojej osoby za 15 lat.
Mam nadzieję ,że będę osobą szczęśliwą,że będę miała kochającego mnie mężczyznę,spokojne życie oraz przynoszącą mi satysfakcję pracę.
Ja za 15 lat będę miała 31 lat. Tak sobie myślę, że raczej zamieszkam w większym mieście niż moje [ bo najpierw studia, później praca]. Nie wiem czy założę rodzinę, bo z natury jestem typem samotniczki, ale gdyby tak się stało to chciałabym, żeby żadne okoliczności tego nie zniszczyły. Chciałabym mieć dobrą pracę, którą przede wszystkim bym kochała. Bo nie chodzi o to, żeby zarabiać jakąś fortunę, na czymś co nie przynosi Tobie żadnej satysfakcji. I może dzieci.. Najlepiej dwójka. ^^
_________________ The Show must go on!
Inside My heart is breaking
My make-up may be flaking
But My smile still stays on.
Ostatnio zmieniony przez influential 2010-01-03, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Lis 2009 Posty: 267 Skąd: to pytanie?
Wysłany: 2010-04-18, 23:32
Za 15 lat będę już dziadzio 48 lat!
Pewnie nie dożyje!
Ale gdybym miał dożyć, to mieszkał będę na wsi takiej dzikiej z jednym sklepem.
Blisko lasu, będę miał o 20 lat młodszą żonę, 3 wnuków(z poprzedniego małżeństwa)
Wysoką rentę będę miał , 3 psy, i kota! I bardzo urozmaicone życie seksualne!
Z daleka od wrogów, i fałszywych przyjaciół. Żyjący w zgodzie z sąsiadami.
Ostatnio zmieniony przez Kissmyass 2010-04-21, 00:07, w całości zmieniany 1 raz
Za 15 lat będę miała 32 lata. Czyli taka stara nie będę, wyobrażam sobie siebie w sądzie ,broniąc jakiegoś niewinnego człowieka . Wracam wieczorem moim BMW M6 do domu a tam po ciężkiej pracy czeka na mnie mąż, trójka dzieci już śpi. I takie spokojne życie sobie wiodę. Na wakacje wyjeżdżam do Tunezji,Egiptu,na Karaiby, na wieś pojeździć na konikach i takie tam różne
_________________ Kochaj wszystkich. Ufaj niewielu. Bądź gotów do walki, ale jej nie wszczynaj. Pielęgnuj przyjaźnie.
Za 15 lat to ja już będę szczęśliwą emerytką, mam nadzieję, że babcią i chyba dalej będę taka szurnięta baba jak do tej pory. I chyba poczucie humoru też mnie nie opusci
_________________ Wiek dojrzały charakteryzuje sie tym, że wąska talia i szeroki umysł zamieniają sie miejscami
hm, ja bym chciała już mieć mężczyznę mojego życia, minimum 3 letnie dziecko,
dobrą pracę w zawodzie, i tyle sił, by być dobrą żoną i matką.
I wtedy mam zamiar być mistrzynią gotowania ulubionych potraw mojego męża, i mieć wystraczająco dużo pieniędzy by pozwalać sobie na relaks aby oczywiście zostać atrakcyjną dla mojego męża, by mu do głowy nie przyszło znaleźć sobie młodszą i ładniejszą.
Będę po trzydziestce, czyli moje życie wtedy się rozkręci xD Mam nadzieję, że moja praca będzie ciekawa i nie będę robić codziennie tego samego. Cóż, do dzieci niekoniecznie mi się spieszy. Mąż? Może...
_________________ "Może jesteś sama z siebie
Samotna w swej potrzebie.
Może jesteś w swym natchnieniu
Sama naprzeciw stworzeniu."
Madzia
Dołaczył: Dawno Temu
Skad: Polska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum