_________________ 'G - gromadzisz go w sobie i spijasz
N - niszczy pali mosty zabija
I - instynktownie budzi fobie
E - elementarne w walce z wrogiem
W - lecz wróg jest w tobie i nim płoniesz...'
No jak ja rozmawiam o seksie to zawsze się czerwienie może to wynika z tego że jestem bardzo nieśmiały :( ;>
_________________ "Dla mnie ludzie obrali dziwną drogę lans, kasa, władza nowym Bogiem klęską kończy się to często bowiem jakos z nich niewielu pamięta, że miłość, przyjaźń to rzecz bezcenna, święta...
jak to pewne osoby powiedziały na forum a przecież znają się na rzeczy jestem forumowym napinaczem oszustem i w realu przecież wszyscy mnie biją ;( buuuu
łahaha xDD mekeke xDD
_________________ "Dla mnie ludzie obrali dziwną drogę lans, kasa, władza nowym Bogiem klęską kończy się to często bowiem jakos z nich niewielu pamięta, że miłość, przyjaźń to rzecz bezcenna, święta...
jak to pewne osoby powiedziały na forum a przecież znają się na rzeczy jestem forumowym napinaczem oszustem i w realu przecież wszyscy mnie biją ;( buuuu
łahaha xDD mekeke xDD
Dobra, dobra już nie udawaj
_________________ Mod też człowiek, szanuj zieleń!
Ja się strasznie krępuje, mogę rozmawiać o tym tylko z rodzicami, bo jak z innymi pogadam o seksie, dostaje karę :)
nie no, żartuję. Nie wstydzę się, zależy, jak już któś powiedział wcześniej, od dojrzałości i reakcjach drugiej osoby. Gadałam o tym z kolegą i z kumpelą, i kiedy ona coś tam powiedziała, w sumie zwyczajnego, jemu "spodnie się naprężyły" xD i odszedł mówiąc, że już nie wytrzyma. :>
_________________ "Do bramy, bo pada deszcz
Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz
I wróci, wróci tęcza barw
I pęknie twój wrogi świat
I znów przed życiem, przed życiem pęknie strach
Twój strach, twój strach, twój strach
Który cię zmusza, aby ćpać"
_________________ "Do bramy, bo pada deszcz
Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz
I wróci, wróci tęcza barw
I pęknie twój wrogi świat
I znów przed życiem, przed życiem pęknie strach
Twój strach, twój strach, twój strach
Który cię zmusza, aby ćpać"
Oczywiście nie uważam sprawy seksu za coś wyciągniętego z kosmosu, ale nie lubię opowiadać o swoich przeżyciach choćby na forum.
Co do rozmów - z chłopakiem, bliskimi nie mam problemu.
_________________ ...być zagadką,której nikt nie zdąży zgadnąć,nim minie czas...
_____
16.09.2005
A. [*]
Nie krepuje sie rozmawiac o sexie, no chyba, ze z rodzicami. Z kolegami nie ma problemu, mozna pogadac kiedy sie chce, no chyba, ze jest niepowazny, wtedy rozmowy na takie tematy odpadaja.
_________________ Pomyśl dwa razy zanim napiszesz coś głupiego!
Nie pisz w ogóle jeśli ma to być kłamstwem!
No ale , każdy mówi o rozmowach z znajomymi, a wydaje mi się , że ludzie mają najwiekszy problem rozmowy o seksie z osobą najbardziej zainteresowaną, tj. partnerem.
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 6 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Posty: 2239
Wysłany: 2010-04-15, 00:56
To zależy o jakim seksie i z kim rozmawiać.
W gronie znajomych generalnie o wszystkich seksualnych wybrykach idzie porozmawiać (prawie, bo czasami przy kobietach pewnych rzeczy nie wypada mówić, żeby głowy nie stracić), natomiast cholernie ciężko rozmawiać o tych sprawach z księdzem ^^ Z partnerką... tylko na początku znajomości.
_________________ "Kobieta szczęśliwa jest gdy dajesz jej wszystko, lecz nie lubi dawać tego samego."
Aniela Danuta Szymańska
Zbieram gadżety reklamowe
zależy z kim jesli chodzi o dziewczyne kumpli kolezanki to bezproblemowe.sporo można sie dowiedziec w szczególnie od kolezanek
_________________ 'Może chcę dobrze, ale przynoszę ból
I nagle wszystko wokół warte jest...
Biegnę do nikąd, choć coś mówi stój
Otwarta rana, ja znów sypię sól(...)
Zawsze muszę coś spierdolić'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum