Teraz jest 18 maja 2012, 13:47

Zdradził ją ...ze mną.

Wasze problemy dotyczące życia i nie tylko. Nie wiesz co zrobić? Napisz...
  • Autor
  • Wiadomość

Klim

-#Start

-#Start

Zdradził ją ...ze mną.

Post29 cze 2010, 01:17

Zaczne od tego ,że znam go rok ... Ma dziewczynę ,ale nie jest mu z nią dobrze. Ona nie pozwala mu od siebie odejśc ... zawsze robi wszystko ,by z nim dalej byc. Wiem wszystko co się miedzy nimi dzieje ... rozmawiam z nim na wszystkie tematy dosyc często się widujemy ... Wiem ,że postrzega mnie inaczej niż jako koleżankę. Była ostatnio impreza ,trochę wypiłam i on też . Nie było seksu ale dotykaliśmy się i całowaliśmy. Nic to między nami nie zmieniło ,ale nie moge przestac o tym myślec (nie ukrywam ,że coś do niego czuję ...) Widzieliśmy się następnego dnia ,ale nie rozmawialismy o tym. Nikt prócz nas o tym nie wie. I tak ma zostac... nie wiem co dalej robic ... co o tym myślec. Co mam zrobic?! Proszę o szybką odpowiedź... Jeżeli mają to byc obraźliwe komentarze to odpuście sobie. Oczekuję zrozumienia.

agusiek

-#60%

-#60%

Post29 cze 2010, 12:11

Może najnormalniej na świecie z nim o tym porozmawiaj ?
Zapytaj jak widzi waszą dalszą znajomość...
...być zagadką,której nikt nie zdąży zgadnąć,nim minie czas...
_____
16.09.2005
A. [*]

slodka idiotka

-#10%

-#10%

Post29 cze 2010, 17:13

Rozumiem, że jestes z nim zaprzyjaźniona... Pomysl, naprawde chcesz stracić jego przyjaźń? Możesz potem tego żałować ale może byc trudno wrócic do tego co jest teraz
Wiek dojrzały charakteryzuje sie tym, że wąska talia i szeroki umysł zamieniają sie miejscami

Klim

-#Start

-#Start

Post29 cze 2010, 20:56

Nie, nie chcę stracic. Wiem ,że on chce czegoś więcej niż na tej imprezie ,ale nie dostanie tego. Nawet nie wiem jak zacząc taką rozmowę.

Mglista

-#50%

-#50%

Post29 cze 2010, 21:41

Klim napisał(a):Ona nie pozwala mu od siebie odejśc

A co to znaczy nie pozwala?
Czy on jest jej dzieckiem, że musi robić wszystko co ona mu nakarze?
Klim napisał(a):zawsze robi wszystko ,by z nim dalej byc

Widać, że on nie wie sam czego chce i miota się.
Gdyby wiedział, gdyby nie chciał z nią być na prawdę to zerwałby z nią kategorycznie wszystkie kontakty. Rozeszliby się .
To nie są magnesy, że się do siebie będą przyciągać zawsze. :]
Mod też człowiek, szanuj zieleń!

tymek

-#40%

-#40%

Post29 cze 2010, 23:16

pogadaj z nim. nie za dobrze jak jest z jedną a tu z drugą...

Setciu

-#10%

-#10%

Post01 lip 2010, 11:50

Dobra ja daje radę taką... hmmm...
Jeżeli zrobił coś takiego to wiem że nie zrobił tego nieświadomy tego co robi... bo nawet po alkoholu mózg zakochanego człowieka stawia takie blokady że jeżeli bylby szczęśliwy z tą dziewczyną to na pewno nie zrobiłby nic takiego co wydarzylo sie na tej imprezie. Tak naprawde faceci zwykle boją się takich rozmów i zazwyczaj czekają na pierwszy krok dziewczyny.... Jeżeli ty na drugi dzien nic nie mówilas na ten temat to on może pomyślał ze z twojej strony to pomylka i że nie chcesz do tego wracać ... Zarezykuj i porozmawiaj z nim :) I napisz mi jak to się skończyło jeśli możesz bo mnie ciekawi jak to się skończy :) Pzdrawiam !
clothes don't make the playa, the playa makes the clothes ...!!!

Klim

-#Start

-#Start

Post02 lip 2010, 23:42

Rozmawiałam z nim. Dziewczyna z nim zerwała i chce do niego wrócic on jednak nie chce dalej byc z nia. Powiedział ,że chce byc ze mna. Jednak wiem, ze ta dziewczyna go kocha i odmówiłam ...Ale czy zrobiłam dobrze ...sama nie wiem ... :(

Black Sheep

-#10%

-#10%

Post04 lip 2010, 22:55

Klim a czy on ją kocha? bo jeśli nie to jej uczucia są tu mało ważne.
When I die, bury me upside down, so the world can kiss my ass. !

Klim

-#Start

-#Start

Post04 lip 2010, 23:53

Tego nie wiem. Raczej nie.

Setciu

-#10%

-#10%

Post15 lip 2010, 18:52

To bądź z nim ... Kij z tą dziewczyną... ludzie on chce byc z Tobą... W miłości jak na wojnie wszystkie chwyty są dozwolone :) Naprawde posluchaj :*
clothes don't make the playa, the playa makes the clothes ...!!!

tymek

-#40%

-#40%

Post26 lip 2010, 11:30

hmmm Ty jesteś najważniejsza. zrób to co dobre dla Ciebie w tej sytuacji.

buds442

-#10%

-#10%

Re: Zdradził ją ...ze mną.

Post27 gru 2011, 12:06

nie dziwię się, że masz wątpliwości, bo jakby nie było jesteś tą trzecią, która od roku spotyka się z czyimś chłopakiem. dziwi mnie tylko, że ten chłopak niby nie był szczęśliwy, ale nadal trwał w związku. przecież powinien już dawno zakończyć coś, co było dla niego ciężarem. być w porządku. a tak naprawdę wobec was dwóch nie był. jeśli teraz faktycznie zostawi tą dziewczynę i postara się o Ciebie, to dobrze. to znaczy, że mu naprawdę zależało, a wtedy nie musisz mieć żadnych wyrzutów sumienia.
Zdecydowanie wymaga odwagi, a działanie wytrwałości. A tylko korepetycje dają sukces.

perla

-#Start

-#Start

Post27 sty 2012, 10:10

Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa

Raget

-#20%

-#20%

Post08 lut 2012, 17:31

A ja powiem troche inaczej - jest koles z kimś w związku, ale zdradza swoją dziewczynę. Załóżmy, że rzuci ją i będzie z Tobą. Co, jesli Ciebie też zdradzi? Ja, gdybym wiedział, że dziewczyna ma kogoś i całuje się ze mną, a potem chce być ze mną, to chyba nie czułbym się pewnie w takim związku... Ok, dla mnie to nic mogło nie znaczyć, ale ona by zdradziła - czy chcę, żeby mi też taki numer wykręciła? :P
"Moim ulubionym napojem jest wino należące do kogoś innego". Diogenes

tymonek

-#Start

-#Start

Post13 lut 2012, 23:13

Jeśli ktoś jest w porządku najpierw zakańcza stary związek a dopiero później angażuje się w nowy.
ja właśnie płakałem. Nie po wierzchu. Czułem coś takiego, jakby z drugiej strony moich oczu łzy do wewnątrz mnie spływały. Doświadczył pan może takiego płaczu? urządzanie pokoju dziecięcego

Alice

-#10%

-#10%

Post02 mar 2012, 16:45

Bez szczerej rozmowy tu sie nie obejdzie, musisz jednak wiedziec, ze teraz pilka jest po jego stronie, nawet jesli ty do niego co czujesz, nie mozesz byc pewna czy u niego jest tak samo, lepiej badz przygotowana na kazda mozliwosc, wtedy unikniesz rozczarowania

Powrót do Trudności życiowe